GREENWAY CANDLE x MELIKOVACS kollab – ÚJRA! ♡

MELINDAjúlius 10, 2021

A BOOKLOVER kollekció sikere csodálatosan nagy hullámot vetett (köszi nektek!!), így rajta maradva a képzeletbeli szójagyertyás szörfdeszkán egész ügyesen siklottunk is tovább Ildiékkel egészen az új, szintén szerelem projekt BOTANIC GARDEN kollaboráció megvalósításáig!
(wow, írnom kéne lehet… ja, most is azt csinálom:D)

Erről szerintem még nem volt szó itt az oldalon, de a rajzolás és az olvasás mellett nagy szenvedélyem a növények gyűjtögetése, nevelgetése is (és hát aki picit is szemfüles, azt is észrevehette már, hogy a kedvenc illusztrációs/tetovált témáim között is kb. a dobogó legfelső fokán helyezkednek el a növények).

Így nagyon-nagyon örültem neki, hogy a csodálatos BOTANIC GARDEN kollekció gyertyáihoz készíthettem ezúttal grafikákat!

Azon felül, hogy a szokásos GreenWay minőséget kapjátok ezen gyertyák esetében is (100% természetes GMO – mentes szójaviasz, szermaradványoktól, festéktől, tartósítószerektől mentes tiszta égés – 100%-os tisztaságú illóolajok felhasználásával, nehézfém-mentes pamut kanóc), itt az üveg helyett egyedileg, kézzel korongozott, hazai kézműves kerámiába öntve érkezik meg hozzátok az illatos szójaviasz gyertya!

Minden egyes darab belül mázazott, hogy a kerámia könnyedén újrahasznosíthatóvá váljon – hogy akár ebbe ültessétek a frissen gyökereztetett legújabb növénykéteket!!! Mennyire jó már?… Én alig várom, hogy a legújabb kis filodendron hajtásaim ebben a gyönyörű kis kaspóban pompázzanak a polcon! ♡

Négy fantasztikus illat közül választhattok a kollekció keretein belül, ez a link egyből odavisz:
GREENWAY X MELIKOVACS – BOTANIC GARDEN / PLANT LOVER KOLLEKCIÓ

Jó vásárlást, illatolást, relaxálást, növény nevelgetést mindenkinek!:) ♡


Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Prev Post

Képeslapokat terveztem a KEDVESLAPOK.HU-nak!

Next Post

AUGUSZTUSBAN OLVASTAM